Opdrachtgevers aan het woord

Aviato Academy foto

Veerle Geets heeft Aviato Academy begeleid tijdens haar tweedaagse strategiemeeting. Aviato Academy werd in 2020 gelanceerd. Na twee moeilijke coronajaren, kampt het nu met groeipijnen. Om alle ideeën goed te capteren en alle neuzen in dezelfde richting te krijgen, heeft Veerle de nodige coaching toegepast en goed samengevat waarvoor we zouden gaan in 2023. Een zeer intensieve maar constructieve workshop die haar vruchten heeft afgeworpen. Dank je Veerle voor je steun en je samenvattingsvermogen! We kunnen met hernieuwde processen en afspraken aan de slag.

Isabelle Borli, general manager Aviato Academy

Een vernieuwde missie en strategie voor ATTB
associatie voor thermische technieken in België
foto

Veerle heeft ons ondersteund bij de transitie van onze vereniging ATTB om klaar te zijn voor de uitdagingen van de toekomst. Als procesbegeleider en coach heeft Veerle ervoor gezorgd dat we op een aangename, efficiënte en effectieve manier duidelijkheid kregen over wat we als vereniging willen bereiken en welke strategie daarbij past. Veerle luistert goed, stelt de juiste vragen, verbindt in de groep, biedt structuur en zorgt ervoor dat verwachtingen binnen een groep op elkaar afgestemd zijn.

Gerd Vrieling, managing director / country sales manager at Bosch Thermotechnology nv

Furia

Vanuit Furia hebben we Veerle onder de arm genomen om ons te begeleiden in de transitie naar een grotere organisatie, maar ook om onze cultuur, structuur en toekomstweg onder de loep te nemen en helder te krijgen. Veerle stelt de juiste vragen en gaat samen met je team aan de slag om diep te graven en hoger te springen. We zijn blij met het proces dat we met Veerle hebben gelopen.

Iris Verschaeve bestuurster

Veerle gaf me een verhelderende blik op wie ik ben en waar ik voor sta. Om daarna een keuze te kunnen maken die onderbouwd werd door mijn eigen zijn en waarden.

Camille

foto Avansa regio Antwerpen

Een helpende blik van buiten, die uitdaagt met kritische vragen en inspiratie.

We hadden een ambitieus nieuw beleidsplan en wilden onze manier van werken daaraan aanpassen.

Veerle heeft ons begeleid in het ontwerpen en uitrollen van het organisatiemodel. De uitkomst was verrassend. Veerle heeft ons uitgedaagd om op verkenning te gaan in andere organisaties, met frisse blik te kijken naar onze sterktes en grondig te verbouwen waar het nodig was. Haar blik van buiten, kritische vragen en inspiratie, hebben geholpen om tot een nieuw model te komen, met aandacht voor structuur en cultuur. Zo hebben we nu niet alleen anders samengestelde teams en overlegorganen maar ook een nieuwe manier om discussies te voeren en tot besluiten te komen. De consentmethode helpt ons om efficiënt tot beter onderbouwd beslissingen te komen.

Veerle De Wandeler, directeur

foto

Veerle heeft onze educatieve ploeg bijgestaan in een erg woelige periode met veel onzekerheden en veranderingen binnen de organisatie. Ze hielp ons om terug greep te krijgen op de grote hoeveelheid aan uitdagingen waar we voor staan, om taken en verantwoordelijkheden te helpen herverdelen en instrumenten te vinden die ons efficiënt en effectief doen samenwerken.

verder lezen
de educatieve ploeg van Motief

AgriCord

Veerle is een sparringpartner waar ik op kan rekenen als het nodig is.

Wat ik het bijzonderste vind aan Veerle, is dat ik er altijd bij terecht kan. Om een idee af te toetsen, wanneer ik vast geraak in een conflictsituatie, voor een referentie bij organisatie-dynamieken en soms wanneer het wat eenzaam voelt. Sinds we samenwerken haal ik een stuk meer energie uit het werken met en leiden van organisaties en processen.  Haar ‘sensing en framing’-vermogen en organisatie-analyse zijn scherp en snel. Veerle helpt mij stappen te zetten in complexe organisatieprocessen, teams te verbinden, gedeeld leiderschap te promoten, maar helpt mij ook woorden te zoeken voor moeilijke persoonlijke boodschappen. Ze houdt me regelmatig een spiegel voor, opdat ik duidelijker zou zijn naar mijn collega’s over het kader dat ik veel te snel vanzelfsprekend vind. Werken met Veerle voelt als ‘samen op verkenning’. Samen een schip georiënteerd houden op soms-woelige-golven, op een manier die maakt dat iedereen in de organisatie zich veilig voelt.

Hannelore Beerlandt, CEO AgriCord, Voorzitster Enabel

foto
Vormingplus Gent-Eeklo

Onze organisatie stond voor enkele grote uitdagingen. Veerle heeft in een die turbulente periode de coördinator en het team bijgestaan in het veranderproces. Haar achtergrond, kennis en insteek helpen ons erg om de veelheid aan elementen die komen kijken bij zo’n stevige verandering goed te plannen, in kaart te brengen, te prioriteren… De sessies die Veerle met het hele team deed, waren goed voorbereid en onderbouwd. Voor de coördinator is zij een ondersteunend klankbord die meedenkt, ordent, voorstellen aanbrengt in het belang van de organisatie.

Steve Maes

foto VKKF
Veerle nam ons een gans jaar mee in een boeiende zelfverkenning en begeleidde onze beleidsplanning aan de hand van verschillende werkvormen die ons goesting gaven om samen na te denken over wie we zijn, wat we willen, waar goed in zijn, … De oefening heeft het bestuur en het personeel duidelijke handvaten gegeven om in besparingstijden verder te werken op een positieve manier.
verder lezen
Steven Thys

Muziekafdeling Bibiliotheek Genk

Voor het herdenken van de muziekafdeling van onze bibliotheek hebben we een beroep gedaan op de procesbegeleiding van tri.zone

Door de juiste vragen te stellen op het juiste moment daagde begeleider Veerle ons uit om verder na te denken.
Samen hebben we een traject uitgestippeld én bewandeld om te weten te komen welke veranderingen voor onze bezoekers wenselijk zijn én hoe we die best aanpakken.

Veerle heeft ons enthousiast gemaakt om er nu verder concreet mee aan de slag te gaan.
We werkten steeds in nauw overleg samen en verder bouwend op de behoeften en aandachtspunten die we aanbrachten.

Sarah Hoebrechts
foto

OVAM
Veerle kan in coachingsituaties abstractie maken van haar eigen mening zonder haar sensitiviteit uit te schakelen. Ze weet hoe groepen te begeleiden bij sessies (brainstorms, planningsoverleg, prioriteiten bepalen, ...), ook wanneer er zeer uitgesproken tegenstellingen bestaan tussen de deelnemers. Ze stelt moeiteloos de juiste vragen om alle facetten van een probleem helder te krijgen en kan creatieve ideeën genereren en mensen inspireren tijdens groepssessies of tijdens individuele gesprekken.

foto Rudy Meeus, afdelingshoofd

Vredeseilanden rikolto, logo
Veerle is een snelle denker. Dat wapent haar om in een groepsdynamisch proces snel te zien waar ze kan bijsturen en ze doet dat door haarscherpe vragen te stellen, waardoor een groep snel een andere richting kan en durft uitgaan, waardoor het tempo hoog blijft en de sfeer ideaal om ideeën te laten bloeien, uit te broeden, door te denken. Ik vind het altijd een plezier om met haar te kunnen werken, haar aanpak houdt me wakker en alert.

An Bosmans


Klanten

Ik werkte met en voor:
AFS - Agricord - ATTB - Avansa Antwerpen - Avansa Gent-Eeklo - AVIATO-Academy - AZ ST Lucas Gent - Broederlijk Delen - Caritas - CAW - CC De Klap - De Korenbloem wzc - De Landgenoten - Furia - GC Elzenhof - HHMI-Evere - Katholiek Onderwijs Vlaanderen - KDG - Liberale Vrouwen - Motief - OVAM - PIT - Port of Antwerp - Resonans - Rikolto - Trias - UZA - VIVO - VVOB -
Antwerpen - Bonheiden - Genk - Mechelen - Hasselt - Overijse - Schaarbeek - Sint-Katelijne-Waver - Turnhout - Zonhoven

Ik werk samen met:
D-na - Hummus - Scwitchprivacyverklaring en disclaimerlogo van Veerle-Geets met in een V vliegende vogels

 home    aanpak    klanten    inspiratie    Veerle    contact 

leidinggevenden en teams begeleiden om samen goed werk te leveren

 leiderschap versterken    samen werken & leren    organisatie-trajecten    sterker in verandering    individuele coaching