Hoe kan ik je helpen om de organisatiedoelen te halen met zorg voor mens en resultaat?

foto Ik ondersteun je op 4 vlakken:
  • Van doel naar resultaat gaan
  • Leiderschap ontwikkelen
  • Samenwerken versterken
  • Doordacht veranderingen doorvoeren

Ik doe dat door coaching, training, begeleiden van overleg & advies, omdat ik weet dat de combinatie van die dingen juist goed werkt.

Wat mag je verwachten?

Vanuit jouw vraag maken we samen een stappenplan. Ik waak erover dat we de juiste vragen op het juiste moment stellen, de juiste mensen op het gepast moment betrekken en interventies, methodes en werkvormen afstemmen op wat jouw organisatie op dat moment nodig heeft. Onderweg komen we zeker nog verrassingen tegen en sturen we bij waar nodig.

Daarbij hanteer ik enkele leidende principes:

Jij staat aan het roer.
Ik breng geen pasklare antwoorden. Ik denk wel onbevangen mee en stel kritische vragen. Ik daag je uit en inspireer. Zo wil ik jouw zoekproces ondersteunen, zodat je antwoorden of oplossingen vindt die bij jou of je organisatie passen.

En – en denken brengt ons verder.
Waardering en confrontatie. Transparantie en discretie. Lef en zorg. Daadkracht en bedachtzaamheid.
En jouw kijk én de kijk van anderen. Ik verbind graag meerdere perspectieven en invalshoeken met elkaar. Dat is soms moeilijk, maar zo kom je tot rijkere ideeën en oplossingen.
En aan de slag gaan met iets concreet én toch steeds de organisatie als systeem in het vizier houden.

Benut al je potentieel.
Een waarderende benadering geeft meer energie. We moeten niet blind zijn voor onze valkuilen, maar door voort te bouwen op onze kwaliteiten als individu, groep of organisatie, maken we meer kans om onze dromen te realiseren.

Co-creatie.
Samen zoeken, samen doen. Ik zoek naar een gepaste betrokkenheid van alle spelers in het proces of project.


Veilig en effectief samenwerken tijdens Corona

We blijven onze principes trouw. Samen met de klant zoeken we een passende oplossing, rekening houdend met de opdracht en mogelijkheden. We bespreken dit bij de intake.

Als je me contacteert, dan kunnen we in een verkennend gesprek bekijken of mijn aanpak bij jou en/of je organisatie past.

privacyverklaring en disclaimer 

Organisaties en teams begeleiden om het beste uit zichzelf te halen.